Laptop műhely

LapTop, Notebook javítás gyorsan, olcsón, garanciával

Laptop javítás

Üdvözlöm weboldalunkon, Szabó László vagyok a cég vezetője. Gyerekkori álmom vált valóra amikor elindítottam vállalkozásomat a 3. kerületben, és ami gyerekkori hobby volt, az ma már szerencsére jól működő cég.

A Laptop Műhely 2000 óta foglalkozik főleg szórakoztató elektronika és számítástechnikai eszközök javításával. Állunk rendelkezésre legyen szó laptop javitásáról, notebook, thinkpad szerelésről vagy akkumulátor javításról itt a 3. kerületben vagy Budapesten, sőt vidékről is kapunk megtisztelő megbizásokat.

Márkától függetlenül, több mint 12 éves gyakorlattal vállaljuk ASUS, Toshiba, Lenovo, HP laptopok szervizelését és garanciális javítását. Kapcsolatban állunk a Budapesten lévő összes márka nagykereskedéssel, és alkatrész beszállítóval, hogy árban és minőségben a legjobbat nyújtsuk. És mivel bizunk kiváló munkánkban és ajánlatunkban, a 3. kerületben kiszállási dij nélkül mérjük fel a hibákat és teszünk árajánlatot leendő ügyfeleinknek.

Garanciát vállalunk minden általunk végzett javításra, melynek időtartama a javítás összegétől függ (3hónap ill. 6hónap) és 2010 óta használt laptopok és laptop alkatrészek bizományi értékesítésével is foglalkozunk.

Keressen fel bennünket minden típusú és márkájú laptop javításával!

Szabó László
Laptop Műhely
Ügyvezető igazgató